Home.......... DT Stempelglede.......... DT Unik Hobby.......... My Templates.......... My Tutorials..........

1. april 2008

Jeg har fått award !!


Jeg har fått denne utrolig koselige awarden av HegeT, Anita, Therese og Sosa!
Tusen, tusen takk kjære dere - dette satte jeg virkelig stor pris på. Og med alle de go'orda jeg har fått av dere, er det ikke vanskelig å bli rørt!!Nå skal jeg sende denne videre, og kriteriene for prisen er som følger:

"Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site."

Jeg skulle så gjerne ha gitt denne til maaange, og jeg skulle også veldig gjerne gitt den til flere som allerede har fått den, men jeg får prøve å holde meg til reglene da...

Her er mine nominerte:

Første gangen jeg møtte Annie, var hos Gunhild for noen år siden... Jeg husker veldig godt at jeg hadde fått plass mellom henne og Åshild. Det var kjempeskummelt, egentlig - for der satt jeg mellom "selveste Ett Trykk damene", som var noen mestere på alt av teknikker!! Men jeg skjønte jo fort at jeg hadde det som "plommen i egget" *knis*. Her lærte jeg å leke med alkoholblekk og bladgull for første gang, og var skikkelig gira da jeg kom hjem. Det tok ikke lang tid før alkoholblekket var innkjøpt, og til at jeg tok turen til Lillehammer der Annie skulle holde kurs! Annie er ei kjempeherlig, snill jente, som jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med!
Gleder meg masse til å treffe deg igjen til helga, vennen! *klem*

På NM-treffet traff jeg Beata. Hun er virkelig en kunstner og ei kjempekoselig dame! Hun lager de nydeligste kort og kreasjoner i herlige farger! Jeg finner masse inspirasjon i bloggen hennes! Jeg er veldig glad for å ha truffet deg, Beata, og håper vi møtes på flere treff og messer senere... *klem*

En annen person som inspirerer meg, er ei herlig jente som bor vest i landet vårt. Første gangen jeg møtte Elsi var på messa for endel år siden! Jeg husker enda at jeg stod i evigheter og beundret de nydelige kortene hun hadde med seg, i tillegg til de herlige tekststemplene hun hadde for salg. Jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med deg, vennen, og gleder meg veldig til vi treffes igjen på messa!! *klem*

En annen stor inspirasjonskilde er min gode venn Gunhild. Mitt første møte med Gunhild var hjemme hos henne for noen år siden. Jeg var invitert på treff sammen med flere andre stempeljenter. Jeg gruet meg som bare det, for jeg hadde jo ikke truffet noen av dem før. Heldigvis pushet min kjære samboer meg avgårde, og sa at jeg ville angre som bare det hvis jeg ikke dro! Og han hadde selvfølgelig rett! Idag er jeg sjeleglad for at jeg tok turen, for jeg har virkelig fått venner for livet etter den helga!
Jeg tror ikke jeg kjenner noen som er sååå nøye og omstendig som Gunhild!! Hun lager de nydeligste kunstverk og jeg elsker stemplene hun lager! Hun er utrolig snill, og deler så mye av sin kunnskap med oss andre. Tusen takk, vennen, for at du er du! *klem*

Ei annen sprudlende, smilende og kjempekoselig jente jeg vil gi denne prisen til, er Inger Marie. Vi møttes også på NM-treffet, og det var veldig koselig! Inger Marie lager de nydeligste kort, og jeg finner masse inspirasjon i bloggen hennes.
Jeg er veldig glad for å ha truffet deg, Inger Marie, og håper vi møtes igjen senere... *klem*

3 kommentarer:

Inger Marie 1. april 2008 kl. 13:57  

Tusen takk vennen for prisen :)
Du er jo bare sååå snill og god.

Ha en fin dag!!

God klem

Annie Skogheim 1. april 2008 kl. 14:19  

Tusen takk for noen vakre ord vennen. Slike ord varmer langt inn i hjerterota :)

Har du forresten fått mailen jeg sendte til deg ang helgen? Jeg fikk nemlig ikke svart via pm da meldingsmappen din var full. Om du ikke har mottatt noen av delene så er svaren på pm'n: selvsagt gjør vi det!!!

Gleder meg vannvittig mye til helgen, nå er det ikke mange dagene igjen.

Klem

Maya 1. april 2008 kl. 23:24  

Hei!

Tusen takk for koselig melding i bloggen min :)

Gleder meg til helgen,og gruer meg litt også.. Det er en smule skummelt med så mange utrolig dyktige stempel-damer på en plass..

Og forresten,så så jeg jo den flotte vei-beskrivelsen din,så jeg finner nok frem *smiler*

Stor klem fra Maya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you so much for visiting my blog! Welcome back!

Have a nice day!

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP