Home.......... DT Stempelglede.......... DT Unik Hobby.......... My Templates.......... My Tutorials..........

28. desember 2008

Sjokolade-tårn. | Chocolate tower.

Jeg har laget et lite sjokolade-tårn til ei venninne. Tårnet er fylt med Ferrero Rocher sjokolade. Dette er også desember bidraget mitt til Unik Hobby. Da var oppgaven min å lage noe med dette Sarah Kay stempelet. I tillegg har jeg brukt tekst fra Norsk Stempelblad / Ett Trykk.

I've made a Chocolate tower for a good friend. I've filled it with Ferrero Rocher Chocolate.
This is also my DT project for
Unik Hobby this month. I've used this cute stamp from Stampavie.
I've also used text stamp from Norsk Stempelblad / Ett Trykk.





Jeg har laget tårnet ved hjelp av papp, Bind-it-all maskina og denne smarte hjørnekutteren fra Zutter. Sidene er bundet sammen til bunden ved hjelp av Scrappers Floss.

I've made the tower with cardboard, Bind-it-all and Round-it-all from Zutter.



Jeg har brukt mønsterpapiret "Julerose" fra 3ndypapir.no, Prima Bouquet blomster og punch fra McGill.

I've used patterned paper from 3ndypapir.no, Prima Bouquet Flowers and punch from McGill.



Inni tårnet har jeg brukt stempel fra samlingen Juleornamenter fra Stempelglede, i tillegg til tekst fra samlingen Engler i julenatt.

Inside the tower I've used Juleornamenter and Engler i julenatt from Stempelglede



Og her er tårnet fylt med sjokolade... :)

And here you can see the tower filled with chocolate... :)



Tusen takk for alle varme hilsner jeg har fått i forbindelse med dødsfallet vi har hatt i familien... Det betyr utrolig mye! Tusen takk!

Thank you very much for your warm thoughts in connection with the death we've had in our family this Christmas... It means a lot to me! Thank you!

Jeg håper dere har gode romjulsdager!

I hope you're enjoying your Christmas.

Klem fra Kirsten / Hugs, Kirsten

Read more...

27. desember 2008

Tusen takk...

Tusen, tusen takk til alle dere som har sendt meg så koselige julekort!! *klem* Det betyr utrolig mye for meg å få slike nydelige kunstverk i postkassa!!

Det ble ikke mange som fikk julekort av meg før jul i år... Vi har hatt sykdom og dødsfall i nærmeste familie, og julefeiringen som egentlig skulle finne sted i Trøndelag, ble isteden feiret stille og rolig her hjemme... Det blir derfor endel som får romjuls- og nyttårskort fra meg i år...
Jeg håper dere alle sammen har gode romjulsdager...

Klem fra Kirsten

Read more...

7. desember 2008

Happy Birthday

Jeg, som sikkert veldig mange andre, har forelsket meg helt i en nydelig gaveeske som Anita Thorsen har laget. Den ble presentert i siste nummer av Ett Trykk, og malen på denne esken kan du finne her.
Esken er sendt utenlands, og jeg håper mottakeren har fått den nå... ;)




I've tried to make a Gift Box, designed by Anita Thorsen. You can find the template here. Hopefully my friend has received the box by now... ;)



Jeg har fargelagt den nydelige hÄnglar-jenta med Distress Reinkere i min favoritt fargekombinasjon - blått og brunt... ;)
I tillegg har jeg pyntet med favoritt-blomstene mine fra Prima, denne herlige punchen, chipboard snøkrystall og selvfølgelig metallpynt fra Unik Hobby.

I've colored the cute image from hÄnglar with Distress Reinkers in my favorite colour combo - blue and brown... I've also decorated the box with flowers from Prima, this punch, chipboard snowflake and of course metal embellishments from Unik Hobby.


Her går det litt slag-i-slag om dagen! Kjenner jeg begynner å bli stressa i forhold til jula som kommer like overraskende på meg i år også....
Tusen takk for at du besøker bloggen min! Det er veldig koselig om du legger igjen en liten hilsen! Jeg er i gang med bloggrunden min også, men jeg må ta det litt i rykk og napp...

Ha ei koselig førjulstid!
Klem fra Kirsten
I'm very stressed these days... I can't believe where the last weeks have gone!!! Christmas is coming a little bit to fast this year too... *lol*
I hope you're having a good time.
Thanks for visiting. I hope you'll leave me a comment... It's nice to know that you've been here, you know... :)
Take care, everyone!
Hugs, Kirsten

Read more...

2. desember 2008

Gaveeske til vinflaske. | Wine Gift Packaging.

Nå som det snart er jul, er det koselig å sitte å pusle litt med hjemmelagde julegaver... DT-bidraget mitt for Stempelglede denne gangen er en innpakning til ei vinflaske... Det hender seg jeg gir bort vinflasker i gave, men jeg synes eskene fra Vinmonopolet er så kjedelige.... ;) Derfor bestemte jeg meg for å lage min egen variant. Jeg har laget innpakningen helt fra bånn av, så det er ganske moro å kunne si at dette er min egen, lille oppfinnelse... *knis*.

I like to make homemade Christmas presents the weeks before Christmas... Sometimes I give away a bottle of wine, so I wanted to make my own wine gift packaging!




Jeg har brukt det nydelige mønsterarket "Snøstjerner" fra 3ndypapir.no, i tillegg til et nydelig motiv fra et utklippsark designet av Gudrun Loennecken og Lene Solhaug.
På forsiden har jeg brukt stempelet Single Stamp 014 – Gledelig Jul og snøkrystaller fra samlingen Vinter # 1.

I've used this beautiful patterned paper "Snøstjerner" from 3ndypapir.no, and a beautiful image from a collection designed by Gudrun Loennecken and Lene Solhaug.
I've used
Single Stamp 014 – Gledelig Jul and Vinter # 1.




Sideelementene, topp og bunn er skåret ut i papp. Jeg har laget hull med Bind-It-All maskina og bundet sammen delene med Scrappers Floss. På toppen av esken har jeg pyntet med nydelige blomster fra Prima, Scrappers Floss og metallpynt fra Kort og Godt.

This packaging is made of cardboard, and I've used Bind-It-All to puch. On top I've decorated with flowers from Prima, Scrappers Floss and metal embellishments from Kort og Godt.

Sett fra flere sider.... Viewed from another angle, it looks like this...





Her har jeg brukt Single Stamp 011 - Glade Jul i tillegg til snøkrystallene fra Vinter-plata.

On this panel I've used Single Stamp 011 - Glade Jul and snowflakes from Vinter # 1.


En liten blomstrende detalj... :) Jeg har forelsket meg helt i disse nydelige Prima blomstene som var med i den herlige DT-pakka jeg fikk av Gunhild. I tillegg har jeg brukt metallpynt og perler fra Unik Hobby.

I love these beautiful flowers from Prima. I've used metall embellishments and pearls from Unik Hobby.




Innvendig ser "esken" slik ut... Her har jeg brukt et tekststempel fra samlingen Engler i julenatt.

Inside, my packaging looks like this. I've used a text from the collection Engler i julenatt.


Og med vinflaska på plass, ser den slik ut.... Det ene sideelementet brettes ut for å få flaska på plass. Her skal jeg skrive en liten hilsen til mottakeren. Nederst har jeg brukt tekststemplet fra samlingen Julestjerne. Det kommer dessverre litt dårlig fram på bildet her....

On this page, I'm going to write a personal greeting for my friend. At the bottom I've used a text from the collection Julestjerne, but unfortunately it doesn't show very well at this picture...


Tusen takk for at du besøker bloggen min. Jeg setter veldig stor pris på om du legger igjen et lite spor etter deg... ;)
Ha en kreativ førjulstid!
Klem fra Kirsten

Thanks for visiting! I appreciate if you'll leave me a comment...
Have a nice day! Take care everyone!
Hugs, Kirsten

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you so much for visiting my blog! Welcome back!

Have a nice day!

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP