Home.......... DT Stempelglede.......... DT Unik Hobby.......... My Templates.......... My Tutorials..........

24. januar 2008

You make my day award!

Jeg har vært så heldig å få "You Make My Day Award" av Gunhild og EBA. Tusen takk, kjære, snille dere! *klem*

Jeg skal nå sende denne videre til 5 bloggvenner som jeg syns fortjener denne prisen. Og det er vanskelig det!! Med det mener jeg at det er vanskelig å bare gi den til 5 stykker! :) Så da gjør jeg det litt annerledes.... Jeg gir den derfor til dere som er innom bloggen min. Jeg setter så stor pris på at dere tar dere tid til å titte innom, og at dere legger igjen en liten hilsen her hos meg.... Tusen takk!

Etter at NM-magasinet ble lagt ut for salg, har jeg fått veldig mange kjempekoselige mailer og SMS'er av folk som har kjøpt dette bladet! Det er rørende det!! Dere fortjener virkelig denne Awarden! Tusen takk kjære dere!

Ha en fin dag! Snart er det helg! Juuhuuuu..... :)

Klem fra Kirsten

Read more...

16. januar 2008

Ferdig med "januar-julekortene"! :)

Som jeg skrev i forrige innlegg, er jeg med på en utfordring som varer hele dette året! Jeg skal nemlig lage 4 julekort pr. måned...


Nå er jeg ferdig med de 2 siste kortene for januar, og jeg kan dessverre ikke si jeg gleder meg til å ta fatt på februar-kortene!!! Jeg er liksom litt ferdig med julekort for ei stund, føler jeg... Grøss og gru - hvordan skal dette gå??? Hmmmm.... Nå må jeg passe på å lage noe annet enn julekort ei stund, i håp om at jeg forhåpentligvis syns det er greit å ta fatt på 4 nye julekort i februar....

Her er de 2 siste januarkortene mine...






Ha en strålende uke!

Klem fra Kirsten

Read more...

9. januar 2008

På tide å si "Godt nytt år" ! :)

Vi begynner allerede å nærme oss midten av januar, så da er det jammen på tide både å ønske godt nytt år, og å oppdatere bloggen!! Jeg hadde jo så store planer om å lage julekort i romjula, i tillegg til at jeg skulle boltre meg i bloggene til gode stempelvenner! Men neida, slik ble det ikke.... Romjula gikk så altfor fort, og starten på det nye året har gått enda fortere!! De late romjulsdagene er erstattet med en timeplan som ikke gir rom for mye kos og avslapning... Nå er vi i full gang igjen med skitreninger, skirenn, møter og overtidsjobbing! Heldigvis er det snart helg, og da skal jeg lage kort og besøke forsømte bloggvenner!!

Åshild har dratt meg med på en utfordring som innebærer at vi skal lage et bestemt antall julekort hver måned gjennom hele året!! Det var en gjeng som holdt på med dette i fjor også, og jeg må ærlig innrømme at jeg trodde det hadde tørna for dem da de kom med denne idéen.... :) Men, da desember kom, skal jeg si jeg var misunnelig!! For jeg kom slettes ikke i mål med julekortene mine, og jeg har bestemet meg for at det ikke skal skje igjen i år!

Så derfor skal jeg nå lage 4 julekort hver måned... Jeg vet at jeg blir møkka lei julestemplene mine når kalenderen forteller oss at det går mot vår, at sola varmer og det begynner å spire og gro ute - men forhåpentligvis klarer jeg å ligge litt på forskudd.... (det er antagelig like sannsynlig som at jeg blir Lotto-millionær!! )

Vel, jeg har i alle fall kommet halvveis med januarkortene, og de ser slik ut. Begge er laget med bakgrunn av alkoholblekk, og det er litt glitter her og der også, men det kommer dårlig fram her... Dere må derfor på med glitterbrillene, folkens..... :)





Og til slutt må jeg si tusen, tusen takk for alle de nydelige julekortene jeg har fått! Det var sååå koselig å få så mange kort og koselige hilsener i postkassa! Jeg er veldig lei for at jeg ikke fikk sendt kort tilbake til alle sammen, men det er jo ikke for sent enda..... ;)

Snart er det helg, folkens! Juuhuuu.... :)

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you so much for visiting my blog! Welcome back!

Have a nice day!

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP