Home.......... DT Stempelglede.......... DT Unik Hobby.......... My Templates.......... My Tutorials..........

28. juni 2008

HÄnglar og baby...

Tusen takk til dere som har tittet innom siden sist! Jeg setter veldig stor pris på de kjempekoselige kommentarene deres! *klem*Det begynner å bli en liten stund siden jeg lagde disse kortene, men PC-problemer og travle tider satte en stopper for bloggaktiviteten her - og bloggbesøk forøvrig..

Dette hÄnglar-kortet er et forsinket bursdagskort... Jeg har brukt litt annerledes farger enn jeg pleier å bruke, men det var utrolig gøy!! Kjenner jeg trenger å utfordre meg sjøl på nettopp det... ;)


Zoom...
Det neste kortet har jeg laget til en stempelvenn som fikk ei lita prinsesse for en stund siden... Malen på kortet har jeg fått av Anita. Tusen takk, vennen! Tror nok jeg kommer til å lage flere nyfødt-/dåpskort av denne typen! Det var kjempemoro, og så blir de jo veldig søte da... :)









Jeg får mange spørsmål om hvor jeg kjøper metallpynten jeg bruker på kortene mine. Det er selvfølgelig hos Unik Hobby her på Hamar! :) Og jeg kan friste dere med at Malene nå har fått inn enda flere nye "må-ha-duppedingser"..... ;)

Takk for at du tittet innom. Legg gjerne igjen spor etter deg... ;)

Ha en strålende helg alle sammen!! :)
Klem



Read more...

16. juni 2008

Et hÄnglar-kort...

I helga fikk jeg endelig prøvd de nye hÂnglar-stemplene mine! :) De er jo bare så nydelige da! Jeg hadde egentlig lyst til å sitte å lage kort i hele helga, men med mann og barn i huset er selvfølgelig det umulig.... ;) Men jeg fikk da begynt på kort nummer 2 også, og det er ikke dårlig *knis*. Dere som kjenner meg, vet jo at jeg bruker laaaang tid på å lage ett kort, så jeg er egentlig strålende fornøyd jeg... ;)



Detaljer...


Motivet er stemplet på akvarellpapir (300 g) og deretter fargelagt med DistressInk og pensel. Jeg har sydd rundt panelene med symaskin. Pyntepapiret er fra Daisy D's, og på selve kortet og panelene har jeg brukt Bazill (brun og rosa). Ellers har jeg brukt Rubons fra Norsk Stempelblad. Blonden, blomstene og den herlige kobberpynten har jeg selvfølgelig kjøpt hos Unik Hobby :).
Ha en fin kveld, folkens!
Klem

Read more...

14. juni 2008

Ventetiden er endelig over.... ;)

For nøyaktig 2 uker siden, kom Anita kjørende til oss med en svært etterlengtet liten pusekatt som medpassasjer! Ungene har ønsket seg en pus lenge, så det var nesten så de ikke trodde på meg da jeg sa at de nå endelig skulle få det... Og da vi så gleden og tårene i øya på dem da det lille nusselige nøstet endelig var deres, ja da er det så jeg får helt vondt i magen og skikkelig dårlig samvittighet når jeg tenker på hvor lenge vi har "holdt igjen".... Men, nå er det glemt - og vi storkoser oss med vår herlige, lille Tarzan!

Anita er vår reddende engel, og makan til service, vennlighet og godhet skal man lete lenge etter!! For det første så har vi fått ukentlige oppdateringer og bilder av alle kattungene, slik at vi kunne velge ut hvilken pus vi ville ha! Og som ikke det var nok, så kjører hun ens ærend til oss for å levere han!! Tusen, tusen takk, kjære Anita-vennen! *klemmer* Vi vet ikke hvordan vi skal få takket deg nok!

Nå gruer vi oss veldig til ferien... *klump-i-halsen*. Jeg skal ærlig innrømme at det kanskje ikke var den smarteste tida å anskaffe seg katt på, men denne sjansen kunne vi bare ikke la gå fra oss! Vi har avtale med naboen som skal komme og mate, stelle og kose med han! I tillegg vil gjerne tanteungene mine komme og kose med han mens vi er borte... Men allikevel - jeg får kjempedårlig samvittghet, og gruer meg til dagen kommer...
Her ser dere noen bilder av vårt nye familiemedlem! Han er sååå nydelig, sååå kosete og sååå snill! Han maler bare jeg snakker til han! *smelt*


Dette bildet har Anita tatt, og det er bare så nydelig!
Snakk om blinkskudd!


Her har Tarzan funnet seg en liten krok... ;)

En stolt eier.... :)


En stolt eier til.... ;)


På oppdagelsesferd.... ;)


Denne skolesekken er en av favorittlekene til Tarzan....
Den lille tigeren som henger på sekken, får gjennomgå skikkelig til tider... ;)
Det samme gjør forresten skoene våre... ;)


En liten blund.... :)

Her er det også godt å sove.... ;)


Og i hvert fall her.... ;)


I dag har jeg faktisk laget kort! Og det er lenge siden! Jeg har endelig fått laget et kort med de nye hÂnglar-stemplene mine. Det er ikke helt ferdig enda, men jeg regner med å få det ferdig i løpet av kvelden....

Ha en kjempefin helg alle sammen!

Klem fra Kirsten

Read more...

10. juni 2008

Bakgrunner med Twinkling H2O

For et par uker siden holdt jeg kurs hos Unik Hobby, og temaet for kurset var Twinkling H2O. Vi lagde 2 kort med 2 forskjellige bakgrunner.

På dette kortet har jeg brukt det store bakgrunnstempelet fra samlingen "Ornate Collection" fra Stempelglede. Jeg har brukt hvit stempelpute og embosset bakgrunnen med klart embossingpulver. Etterpå malte jeg over hele bakgrunnen med Twinkling H2O. Fargen heter Chestnut Brown. Helt til slutt kantet og svampet jeg bakgrunnen med fargen Jumbo Java fra VersaMagic.

Hovedmotivet er stempelet "Dress-Up" fra Paperbagstudio, og teksten er fra "Tagordplate 3B" fra Anka's Design.


Kartong: Akvarellpapir 300 g, Bazill - rosa og brun.
Stempler: Stempelglede - Ornate Collection, Paperbagstudio - Dress-Up, Anka's Design
- Tagordplate 3B.
Blekk: Brilliance - Moonlight White, VersaMagic - Jumbo Java, Archival Ink - Coffee.
Twinkling H2O: Chestnut Brown og rosa (husker ikke hvilke jeg brukte....)
Dies: Quikutz - nameplate + Curls 4-inch GooseBumpz.

Diverse: Retro Flower Punch i 2 størrelser, metallpynt, swarovski-perler, scrappers floss, blonde, glitter og kritt.




På kortet nedenfor, lagde jeg en H2O-bakgrunn med forskjellige rosafarger. Etterpå tørrembosset jeg bakgrunnen med diesen "Embossing Stylized Flowers" fra Cuttlebug. Blomstene fikk deretter litt sterkere rosafarge, og ble pyntet med metallpynt og halvperler.



Kartong: Akvarellpapir 300 g, Bazill: Washboard - Hot Pink og Rav Silk - Emma.
Twinkling H2O: Diverse rosafarger.
Dies: Cuttlebug - Embossing Stylized Flowers og Floral & Scroll Borders .
Diverse: Metallpynt, bånd og halvperler.

Jeg har fått noen "etterlysningsmailer" fra noen av dere, og det er både kjempekoselig og rørende! Tusen takk!! *klem* Joda, alt står bra til med meg. Det er bare det at hverdagen bærer preg av at det er juni.... Alt skal liksom skje i løpet av disse ukene!! Det er slitsomt!!!
I kveld har vi gjort unna sommeravslutning i barnehagen og skoleavslutning for eldstemann!

Ha en fin kveld, folkens! :)

Klem

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Thank you so much for visiting my blog! Welcome back!

Have a nice day!

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP